Voor mij is tekenen een vorm van meditatie…

Veel mensen vragen me wel eens om snel een schets te maken. Bij mij werkt het zo niet…  Bij mij komt de tekening pas tot leven eens de definitieve tekening gemaakt wordt. Ik toon daarom niet graag mijn schetsen. Ik ben niet ‘zo’n spontane tekenares’. De bezieling van het werk gebeurt bij de afwerking. Alles komt van dieper, vanuit een diepere connectie.

De bezieling van de tekening, zoals ik het noem, zit hem in de details. Namelijk, de lijnvoering, de keuze van de kleuren, de keuze van de zwarte vlakken, de manier waarop alle elementen worden samen gebracht tot 1 geheel,…  Elke keuze zorgt voor een ander resultaat, een andere energie en een andere invulling aan de tekening. Elke keuze die ik maak, draagt zijn steentje bij tot het uiteindelijke verhaal, een verhaal met ‘dat extraatje’. Jouw extraatje…

Dit is de manier waar ik er zelf het meest voldoening uit haal, omdat ik er zo een stukje van mezelf en van mijn energie kan insteken. Mijn energie in connectie met die van jou.

Poster Skateboard
error: Wil je een afbeelding? Neem dan contact met me op :) !